Emisija ”Tvoj doktor u Srbiji” najgledanija na bečkoj Amari tv.

Objavljeno: 19.11.2020

Za veoma kratak vremenski period novi tv projekat pod nazivom “Tvoj doktor u Srbiji”  koji dolazi iz produkcijske “kuhinje” našeg poznatog pevaca  i producenta Danijela Đurića, postao je jedan od najomiljenih kod gledalaca širom dijaspore.

Cilj ove emisije koju vodi jedno od omiljenih tv lica Dijana Đorđević, svake nedelje od 18h na Bečkoj Amari tv, je da se ljudima našeg porekla koji žive i rade u inostranstvu približi rad, iskustvo i profesionalizam najboljih lekara, stomatologa, kozmetičara, nutricionista, dermatologa i mnogih drugih, poput Stomatološke ordinacije Vunjak tim, Namaste studija za negu lica i tela, Belprime klinike kao i stručnost  dr Zorice Radovanović.

Svako od njih je u ovoj emisiji davao korisne savete i potrebne informacije kako i na koji način da i u doba korone sačuvamo svoje zdravlje i lepotu.

Novi serijal doneće Vam, neke nove priče u vidu  smernica, ukoliko želimo da unapredimo svoje zdravlje i sačuvamo i poboljšamo svoj spoljašnji izgled uz preporuke adekvatnih stručnjaka, koji će govoriti ekskluzivno za emisiju “Tvoj doktor u Srbiji”.