O nama

Televizija sa srcem i dušom

AMARI TV jedinstvena televizija na ovim prostorima

Ova jedinstvena televizija otvorena je za sve oblike saradnje i razmenu programa. Tu će biti poseban deo programa Amari TV (Naša Tv). Poučeni dosadašnjim iskustvom, imajući u vidu jezičku barijeru, za to će biti najpodesniji muzičko-kulturni i zabavni programi.

TV Amari je prva srpsko-romska televizija, televizija koja će ne samo da sruši mnoge predrasude, već i da pomeri mnoge granice! Cilj ove nove inovativne televizije je upoznavanje i širenje kulture, socijalnost, kao i politička integracija Roma.

Amari možete pratiti preko kablovske ili IP TV, a od nedavno i u Bosni i Hercegovini putem Telerad kablovske televizije. Amari emituje vrhunsku muziku uživo, koja je simbol najveselijeg naroda, kao i emisije zabavnog karaktera. Zatim uz Amari možete  pratiti  razna dešavanja u Beču i Beogradu, romsku kulturu, svadbe, tradiciju. Ona je  televizija koja je emancipatorski orijentisana.

Romi su tema u književnim delima vekovima unazad, čiji su autori ljudi iz celog sveta, snimljeno je više od dvesta igranih filmova sa romskom temom, mnogi priznati slikari su Romi. Romizam je zastupljen u celom svetu i osnova je mnogih umetnosti. Amari Tv je tu da Vam približi neverovatnu romsku kulturu i tradiciju tako što će sistemski prezentovati mnoga ostvarenja.

Uz Amari naučićete sve o romskom poreklu, o romskoj pradedovini Indiji, od egzodusa iz Indije od koga je prošlo već hiljadu godina do toga gde su danas i koliki je njihov značaj u današnjici.

Amari Tv jeste program i ogledalo o jednom narodu u čitavoj Evropi i svetu, ovakav program potreban je ne samo Romima, već celom svetu.

Uz Amari Tv Vi ćete učiti, ali ćete se i ludo zabaviti, možda ćete se nekim otkrićima i iznenaditi, sve je moguće.  A svakako ćete proširiti svoje vidike jer AMARI POMERA GRANICE!